​AHLI PERNIAGAAN MENGAKU PROKSI KEPADA SEORANG ‘MENTERI BESAR’ DITAHAN  BERSAMA GRO SELEBRITI!!!


Siapa Ahli Perniagaan Sudah Beristeri Proksi Seorang MB ditangkap Melanggan Pelacur VVIP?
Tembe­lang seorang selebriti laman sosial bernama Sasha Abdul Aziz yang selama ini dipercayai terlibat dalam kegiatan pelacuran kelas tinggi terbongkar apabila dia diberkas bersama pelanggannya di sebuah suite hotel mewah di Damansara 7 September lalu.
Sasha ditahan bersama lelaki seorang ahli pernia­gaan yang sudah beristeri kira-kira pukul 10 pagi oleh pihak berkuasa hasil maklumat awam. Menurut maklumat siasatan Ahli Perniagaan berkenaan mengaku sebagai Proksi seorang Menteri Besar sebuah negeri yang kaya.
Menurut sumber, Sasha yang dipercayai mempunyai hubungan rapat dengan kerabat diraja terlibat dengan kegiatan tidak bermoral itu sejak tahun lalu,sering berparti dan mencari pelanggan terdiri daripada golongan VVIP.  Kemungkinan besar pelanggan VVIP yang punya hubungan sulit dengannya telah memerangkap Sasha pada 7 September lalu.
Siasatan menunjukkan Sasha dikatakan menerima bayaran sehingga RM30,000 semalam daripada pe­langgannya bergantung kepada VVIP selain licik berselindung disebalik perniagaan SPAnya yang terletak di Lembah Klang.
Sasha dan Ahli Perniagaan proksi Menteri Besar itu akan diambil tindakan mengikut Enakmen Jenayah Syariah tidak lama lagi.  
Siapakah Ahli Perniagaan itu? 
Sumber: Muhammad Ariff Ahmad

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s